This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Non qo’shganim uchun shunaqa mazali va to’yimli chiqdi. Bilasila non qo’shilgan ko’p retseptla beraman silaga uvol bo’masligi uchun buyam zo’r idea💖
Jaydari “ Non palovli” nonushta
✅ Kerakli masalliqlar:
Asl baraka sosiskalari
1 ta kartoshka
1 ta pomidor
Yapgan non
4-5 ta tuxum
Ko’k piyoz
Ziravorlar
🔹Tayyorlanishi:
Tovani qizitib yog’ quyib birinchi parrak to’g’ralgan kartoshkalarni qizartirib olishdan boshlimiz. Qizargan kartoshkalar ustidan Asl baraka sosiskalarini to’g’rab solib birga qovuramiz. Ketma ketlikda to’g’ralgan non va pomidorlari solib birrov qovurib ustidan ko’k piyoz bilan atalangan tuxum quyib 5 daqiqaga dimlab qo’yamiz.
Mazali va juda to’yimli nonushta bo’ladi .
Yoqimli ishtaxa💖
Jaydari “ Non palovli” nonushta
✅ Kerakli masalliqlar:
Asl baraka sosiskalari
1 ta kartoshka
1 ta pomidor
Yapgan non
4-5 ta tuxum
Ko’k piyoz
Ziravorlar
🔹Tayyorlanishi:
Tovani qizitib yog’ quyib birinchi parrak to’g’ralgan kartoshkalarni qizartirib olishdan boshlimiz. Qizargan kartoshkalar ustidan Asl baraka sosiskalarini to’g’rab solib birga qovuramiz. Ketma ketlikda to’g’ralgan non va pomidorlari solib birrov qovurib ustidan ko’k piyoz bilan atalangan tuxum quyib 5 daqiqaga dimlab qo’yamiz.
Mazali va juda to’yimli nonushta bo’ladi .
Yoqimli ishtaxa💖
MALINKALARIM😎
➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖
✏️ ✏️ ✏️ ✏️ ✏️ ✏️ ✏️ ✏️ ✏️ ✏️ ✏️
✏️ ✏️ ✏️ ✏️
Yangilangan menu bazoviy kursimiz 9-iyundan kuni boshlanadi.
🌷 Jami🌷 🌷 ta dars
🌷 Dushanba
🌷 Chorshanba
🌷 Juma
⏱️I smena: 10:00- 12:00
⏱️II smena: 15: 00-17:00
1 ta darsda 4 xil taom tayyorlanadi.
✅ Darslik quyidagilarni o’z ichiga oladi:
⚫️ Salatlar,Sho'rvalar
,Issiqtaomlar,Tortlar,Ichimliklar,Nonushta uchun taomlar
,Issiq va sovuq gazaklar, Xamirli taomlar.
⚫️ Sushi va roll
⚫️ Servirovka
💰 Kurs narxi: 1 200 000 so'm
(Masalliqlar uchun har darsda 30 000 dan 60 000 so'mgacha pul yig'iladi)
🌷 Manzil: Darxon, "Inkonel" biznes markazi, Mustaqillik ko'chasi 79a
Mo'ljal: Mirzo Ulug'bek FHDYo (ЗАГС)
✅Ma'lumotlar ma'qul kelgan bo'lsa sizni kursimizda kutamiz
❤️ Hoziroq adminga bogʻlanib roʻyhatdan oʻting @vkusnoseva
Yangilangan menu bazoviy kursimiz 9-iyundan kuni boshlanadi.
⏱️I smena: 10:00- 12:00
⏱️II smena: 15: 00-17:00
1 ta darsda 4 xil taom tayyorlanadi.
,Issiqtaomlar,Tortlar,Ichimliklar,Nonushta uchun taomlar
,Issiq va sovuq gazaklar, Xamirli taomlar.
(Masalliqlar uchun har darsda 30 000 dan 60 000 so'mgacha pul yig'iladi)
Mo'ljal: Mirzo Ulug'bek FHDYo (ЗАГС)
✅Ma'lumotlar ma'qul kelgan bo'lsa sizni kursimizda kutamiz
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Baqlajonli katlet
Kerakli masalliqlar:
2-3ta baqlajon
2ta pomidor
Ukrop va kinza
1ta tuhum
1ta kotta piyoz
100gr tyorkadan chiqgan sir
Panirovanniy suxarik
3-4 osh qoshiq manniy krupa
Ziravorlar
Tayyorlanishi:
Birinchi bo'lib baqlajonimizani po'stini artib olamiz va qizib turgan yog'da ta'bga ko'ra ziravorlar bilan qovurib olamiz. Baqlajonlarimiz qovirilib turguncha pomidorni mayda kubik qilib to'rab olamiz va kinzaniyam mayda qilib to'rab olamiz. Keyin baqlajonimiz qovirilib ogandan keyin tog'orachaga solib olib pomidorni, ukrop kinza, 1ta tuhum, 100gr tyorkadan chiqgan sir, 1ta tyorkadan chiqgan piyoz, 3-4osh qoshiq manniy krupa va ta'bga ko'ra ziravorlar solib yaxshilab aralashtirib tashimiz va sitadan suvini ajratib olamiz. Keyin kotlet shaklida qilib orqa oldini yaxshilab panirovinniy suxarikga botirib olib qizib turgan yog'da 3-4minutdan qovurib olamiz. Mazasi judayam ajoyib bo'gan noodatiy baqlajonli kotletlarimiz ham tayyor bo'ldi yoqimli ishtaxa😋
https://t.me/seva_vkusno
Kerakli masalliqlar:
2-3ta baqlajon
2ta pomidor
Ukrop va kinza
1ta tuhum
1ta kotta piyoz
100gr tyorkadan chiqgan sir
Panirovanniy suxarik
3-4 osh qoshiq manniy krupa
Ziravorlar
Tayyorlanishi:
Birinchi bo'lib baqlajonimizani po'stini artib olamiz va qizib turgan yog'da ta'bga ko'ra ziravorlar bilan qovurib olamiz. Baqlajonlarimiz qovirilib turguncha pomidorni mayda kubik qilib to'rab olamiz va kinzaniyam mayda qilib to'rab olamiz. Keyin baqlajonimiz qovirilib ogandan keyin tog'orachaga solib olib pomidorni, ukrop kinza, 1ta tuhum, 100gr tyorkadan chiqgan sir, 1ta tyorkadan chiqgan piyoz, 3-4osh qoshiq manniy krupa va ta'bga ko'ra ziravorlar solib yaxshilab aralashtirib tashimiz va sitadan suvini ajratib olamiz. Keyin kotlet shaklida qilib orqa oldini yaxshilab panirovinniy suxarikga botirib olib qizib turgan yog'da 3-4minutdan qovurib olamiz. Mazasi judayam ajoyib bo'gan noodatiy baqlajonli kotletlarimiz ham tayyor bo'ldi yoqimli ishtaxa😋
https://t.me/seva_vkusno
🍋Limon mevasi shunday kuchga egaki 🍋
✅immunitetingizni koʻtaradi
✅Shomollash oldini oladi
✅Qon bosimini tushiradi
✅Limon posti yurakga kuch quvvat beradi
‼️Va undan tashqari oshxona malikalari uchun
🔹Oxshonadegi chirklardan xolos etadi🙂↔️
🔹Noxush hidni ketqizadi 🤩
🔹idishlaringizni chinnidek qilib beradi 😌
🔹kiyimlarni oqartiradi 😇
🍋Limon mevasining foydali xususiyatlari uchun Mamashalarimdan reaksiya ❤️
✅immunitetingizni koʻtaradi
✅Shomollash oldini oladi
✅Qon bosimini tushiradi
✅Limon posti yurakga kuch quvvat beradi
‼️Va undan tashqari oshxona malikalari uchun
🔹Oxshonadegi chirklardan xolos etadi🙂↔️
🔹Noxush hidni ketqizadi 🤩
🔹idishlaringizni chinnidek qilib beradi 😌
🔹kiyimlarni oqartiradi 😇
🍋Limon mevasining foydali xususiyatlari uchun Mamashalarimdan reaksiya ❤️
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Bu kursni yakulaganingizdan soʻng siz shaxsiy biznesingizni bemalol rivojlantira olasiz
Chunki aynan shu kursimizda
Bularning barini siz
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Tvorogli pirog😎
✅Kerakli masalliqlar:
200 gr margarin
500-600 gr un
6 ta tuxum
200 ml smetana
3 oah qoshiq kakao
400 gr shakar
1 choy qoshiq razrehlitel
500 gr tvorog
🔹Tayyorlanishi:
Muzdek margarinimizi un bilan tyorkadan chiqarib urvoq holatga keltirvolamiz. Tuxum chaqib shakar bilan mikserda ko’pirtirib olib quruq massaga qo’shamiz. Ustidan smetana solib aralahtiramiz . Kakao bilan razrehlitel solib hamir qivolamiz. Tinguncha nachinkasini tayyorlab olamiz.
3 ta tuxumga shakar qo’shib yaxshilab ko’pirtiramiz. Shakari erib ketguncha keyin tvorog qoshib yana ko’pirtiramiz. Bir hil massa bo’lishi kere.
Hamirimizi 2 ga bo’lib unlab yoyib olamiz. Qolipga yok mahsus idishga hamirimizi qo’yib ustidan nachinka solamiz. Uatidan azgina kraxmal sepib 2 chi bo’lak hamirimizi qo’yamiz. Man videoda ko’rsatilgandek yasatib oldim. Siz hohishga ko’ra dekor qilib duxovkaga 180' gradusga 35 daqiqaga qo’yib olamiz. Ustiga saxirniy pudra sepib dasturxonga tortamiz.
Yoqimli ishtaxa💖
Retsept yoqqan bo’lsa reaksiya qoldiring❤️
Telegram | Instagram | YouTube.
✅Kerakli masalliqlar:
200 gr margarin
500-600 gr un
6 ta tuxum
200 ml smetana
3 oah qoshiq kakao
400 gr shakar
1 choy qoshiq razrehlitel
500 gr tvorog
🔹Tayyorlanishi:
Muzdek margarinimizi un bilan tyorkadan chiqarib urvoq holatga keltirvolamiz. Tuxum chaqib shakar bilan mikserda ko’pirtirib olib quruq massaga qo’shamiz. Ustidan smetana solib aralahtiramiz . Kakao bilan razrehlitel solib hamir qivolamiz. Tinguncha nachinkasini tayyorlab olamiz.
3 ta tuxumga shakar qo’shib yaxshilab ko’pirtiramiz. Shakari erib ketguncha keyin tvorog qoshib yana ko’pirtiramiz. Bir hil massa bo’lishi kere.
Hamirimizi 2 ga bo’lib unlab yoyib olamiz. Qolipga yok mahsus idishga hamirimizi qo’yib ustidan nachinka solamiz. Uatidan azgina kraxmal sepib 2 chi bo’lak hamirimizi qo’yamiz. Man videoda ko’rsatilgandek yasatib oldim. Siz hohishga ko’ra dekor qilib duxovkaga 180' gradusga 35 daqiqaga qo’yib olamiz. Ustiga saxirniy pudra sepib dasturxonga tortamiz.
Yoqimli ishtaxa💖
Retsept yoqqan bo’lsa reaksiya qoldiring❤️
Telegram | Instagram | YouTube.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Videoni oxirigacham koʻrila foydali maslahatlarim bilan boʻlishib
ketdim
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
MALINKALARIM😎
➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖
✏️ ✏️ ✏️ ✏️ ✏️ ✏️ ✏️ ✏️ ✏️ ✏️ ✏️
✏️ ✏️ ✏️ ✏️
Yangilangan menu bazoviy kursimiz 9-iyundan kuni boshlanadi.
🌷 Jami🌷 🌷 ta dars
🌷 Dushanba
🌷 Chorshanba
🌷 Juma
⏱️I smena: 10:00- 12:00
⏱️II smena: 15: 00-17:00
1 ta darsda 4 xil taom tayyorlanadi.
✅ Darslik quyidagilarni o’z ichiga oladi:
⚫️ Salatlar,Sho'rvalar
,Issiqtaomlar,Tortlar,Ichimliklar,Nonushta uchun taomlar
,Issiq va sovuq gazaklar, Xamirli taomlar.
⚫️ Sushi va roll
⚫️ Servirovka
💰 Kurs narxi: 1 200 000 so'm
(Masalliqlar uchun har darsda 30 000 dan 60 000 so'mgacha pul yig'iladi)
🌷 Manzil: Darxon, "Inkonel" biznes markazi, Mustaqillik ko'chasi 79a
Mo'ljal: Mirzo Ulug'bek FHDYo (ЗАГС)
✅Ma'lumotlar ma'qul kelgan bo'lsa sizni kursimizda kutamiz
❤️ Hoziroq adminga bogʻlanib roʻyhatdan oʻting @vkusnoseva
Yangilangan menu bazoviy kursimiz 9-iyundan kuni boshlanadi.
⏱️I smena: 10:00- 12:00
⏱️II smena: 15: 00-17:00
1 ta darsda 4 xil taom tayyorlanadi.
,Issiqtaomlar,Tortlar,Ichimliklar,Nonushta uchun taomlar
,Issiq va sovuq gazaklar, Xamirli taomlar.
(Masalliqlar uchun har darsda 30 000 dan 60 000 so'mgacha pul yig'iladi)
Mo'ljal: Mirzo Ulug'bek FHDYo (ЗАГС)
✅Ma'lumotlar ma'qul kelgan bo'lsa sizni kursimizda kutamiz
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#issiqtaom
Qozon kabob
✅Kerakli masalliqlar:
Qoʻy qovurgʻa 1-kg
Mol goʻsht🥩 1-kg
Kartoshka 2-kg 🥔
Chesnok tozalangani 4-5ta🧄
Aralash ziravorlar
2-3 piyola qora choy
🔷Tayyorlanishi:
Birinchi boʻlib goʻshimizani tuzlavolamiz. Ziravorladan tuz, murch, archali priprava, zira va azgina yogʻ qoʻshsez marinovka qilganda yaxshilab singidi. Bir kunga olib qoʻysez ham boʻladi🙈
Qizib turgan yogʻda birinchi boʻlib kartoshkani qovurib olamiza tabga koʻra tuz solish esizdan chiqmasin. Chunki kartoshkamiza ham bemazamas, mazzali boʻlib chiqadi. Ketidan huddi shu yogʻda marinovka qilgan goʻshtimizni qovurib olamiz
Manda qoʻy qovurgʻasi bilan lahm goʻsht🥩 lekin siz qoʻyi soni va oyogʻidan ham foydalanishiz mumkin. Aynan manashu marinovkada qozon kabobdan oʻtib tandir goʻsht boʻlib keti. Hamma narsa qovurilgan yogʻimizani 1 alohida kosaga ovolamiz. Tagida azgina yogʻ qoldirasizda 1-kartoshka, goʻsht va chesnok va oddiy suvni oʻrniga qora choy damlab ustidan quyib sal pasro olovda🔥 1 yoki 1 yarim soatga dimlab qoʻyamiz.
Qora choy goʻshtmizani yana yam hil hil boʻlishiga yordam beradi. Lekin abezatilnamas hohlasez oddiy suv sovorsez ham boʻladi.
Ovqatlarimizani xohishga koʻra dekor qilamiz😋
Yoqimli ishtaha💖
Qozon kabob
✅Kerakli masalliqlar:
Qoʻy qovurgʻa 1-kg
Mol goʻsht🥩 1-kg
Kartoshka 2-kg 🥔
Chesnok tozalangani 4-5ta🧄
Aralash ziravorlar
2-3 piyola qora choy
🔷Tayyorlanishi:
Birinchi boʻlib goʻshimizani tuzlavolamiz. Ziravorladan tuz, murch, archali priprava, zira va azgina yogʻ qoʻshsez marinovka qilganda yaxshilab singidi. Bir kunga olib qoʻysez ham boʻladi🙈
Qizib turgan yogʻda birinchi boʻlib kartoshkani qovurib olamiza tabga koʻra tuz solish esizdan chiqmasin. Chunki kartoshkamiza ham bemazamas, mazzali boʻlib chiqadi. Ketidan huddi shu yogʻda marinovka qilgan goʻshtimizni qovurib olamiz
Manda qoʻy qovurgʻasi bilan lahm goʻsht🥩 lekin siz qoʻyi soni va oyogʻidan ham foydalanishiz mumkin. Aynan manashu marinovkada qozon kabobdan oʻtib tandir goʻsht boʻlib keti. Hamma narsa qovurilgan yogʻimizani 1 alohida kosaga ovolamiz. Tagida azgina yogʻ qoldirasizda 1-kartoshka, goʻsht va chesnok va oddiy suvni oʻrniga qora choy damlab ustidan quyib sal pasro olovda🔥 1 yoki 1 yarim soatga dimlab qoʻyamiz.
Qora choy goʻshtmizani yana yam hil hil boʻlishiga yordam beradi. Lekin abezatilnamas hohlasez oddiy suv sovorsez ham boʻladi.
Ovqatlarimizani xohishga koʻra dekor qilamiz😋
Yoqimli ishtaha💖
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Sweetystoreuz magazinimdan silagayam ulashgim keldi
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Albatta hamma-hammasi ikir-chikirigacha to’liq, tushunarli qilib o’rgatilgan.
• Bazoviy: 300.000
• Sushi va roll: 150.000
• Sam sebe konditer: 300.000
• Steyk va go’shtli taomlar: 250.000
• Bazoviy premium: 250.000
Online kurs haqida yanayamto’liq ma’lumot olish uchun
👉🏻👉🏻👉🏻ustiga bosing👈🏻👈🏻👈🏻
@seva_vkusno
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM